Sushikurs 23 Mai (få plasser igjen)

The Alex Sushi Experience - et sushikurs utenom det vanlige

Vi har gleden av å invitere våre gjester til et eksklusivt sushikurs der vi tar dere med på en spennende reise i sushiens historie.

For 10 gjester starter kvelden i vårt chambre separee: Med aperitiff i hånden, og spennende smaksprøver underveis får man en introduksjon til sushiens historie og kultur.

Våre kokker demonstrerer flere av sine signaturretter. Deretter må vi naturligvis bli kjent med Japans mest kjente drikk: sake! Vi lærer hvordan vi kombinerer sakens unike karaktertrekk med vår sushi!

Så bretter vi opp ermene og gjør oss klare til å lage sushi!

Kokkene lærer bort både sushi-teknikk og håndtering av råvarer og utsyr. Gjestene blir nøye fulgt opp mens de lager både nigiri og maki.

Kvelden avsluttes med egenlaget sushimåltid, og middagen toppes med hummer og kongekrabbe nori-taco fra våre egne kokker. Til dette har vår sommelier plukket ut flere deilige viner – for nå skal det bare nytes!

Kurset varer fra 18 - 22, og det vil kun være 10 eksklusive plasser på hvert kurs, for at gjestene skal få maksimalt utbytte av opplæringen.

Inkluderer:

  • Aperitiff
  • Sushikurs med vin og smaksprøver underveis
  • Sake-tasting
  • Sushimiddag + vin
  • Alex Sushi Bok

Pris: 2450,- pr. person.

Billettlink: Trykk her

Det er også mulig å booke denne opplevelsen i privat regi for 10 gjester. Kontakt event@alexsushi.no for mer informasjon.

Hjertelig velkommen! Kampai