Skip to main content

HISTORIE

Alex Sushi på Solli Plass ble åpnet vinteren 2001, av Christine og Petter Sandberg.

Uten erfaring fra restaurantbransjen, åpnet de sushibaren med 30 plasser på Solli Plass – med et ønske om å skape et unikt sted der stemning og kvalitet står i fokus.

I dag består restauranten av tre etasjer på Solli Plass; med restaurant, selskapslokaler og take away avdeling.

I 2014 kjøpte lakseprodusenten Nova Sea seg inn i Alex Sushi, og vi fikk med det muligheten til å knytte et helt unikt bånd til produsenten av vår mest populære råvare.
I dag er mantraet fra 2001 sterkere enn noensinne: En kompromissløs jakt på de beste råvarene markedet kan oppdrive, kombinert med et ønske om å gi gjestene en bedre opplevelse hver gang de besøker restauranten.

I restauranten er de beste plassene i hjertet av restauranten – nemlig i den ovale sushidisken i midten av lokalet. Her får gjestene førsteklasses utsikt når kokketemaet tryller frem små kunststykker i form av sashimi, nigiri og maki.

Selskapslokalene våre består av to chambre separee, der du har muligheten til å nyte Alex Sushi-opplevelsen helt privat, for opptil 64 personer.

I vår Take Away avdeling kan gjestene hente maten selv, eller få den levert av våre egne sjåfører. Vi gjør også catering til store og små selskaper, og du kan få både kokker og servitører hjem til deg om du ønsker det.

Hjertelig velkommen!