Magnum-Event med William Fevre (utsolgt)

Når

  • 02/05/2019
  • 02/05/2019
  • 19:00
  • 21:00

Hvor

  • Alex Sushi (Kjelleren),
  • Cort Adelers Gate 2,
  • ,
  • + 47 22 43 99 99

Pris

  • Kr 1250

(Utsolgt, for venteliste: Post@alexsushi.no)

I år tar en av Chablis beste produsenter, William Fèvre, turen til Norge for én kveld – og vi er så heldige å få et spennende møte med deres direktør og `Cellar Master´; Didier Séguier!

Den 2. Mai lar han oss smake på deres fantastiske magnum-viner fra flere ulike årganger, både premier Cru og Grand Cru - og vi skal høre selveste Didier Séguier gi oss spennende innsikt i deres viner og historien bak hvordan de ble kåret til årets vinmaker 2018.

Selvsagt skal dette kombineres med nye fortreffelige smakskombinasjoner fra våre egne kokker!

  • Syltynne skiver sashimi av laks med ponzu, kveite med trøffelsaus og hamachi med lemongrass saus.
  • Tempurasalat med fritert scampi, avokado og teriyakisaus
  • Nydelig nigiri og gunkan maki
  • Kongekrabbe nori taco og våre beste maki

Prisen for sushi- og vinmeny denne kvelden er totalt kr 1250,- per person.

 

For påmelding: (Utsolgt - Venteliste: post@alexsushi.no)

 

Vi gleder oss til et kulinarisk høydepunkt med våre gjester den 2.Mai!

Vennlig hilsen Alex Sushi & William Fèvre