ALEX SUSHI 20 ÅR

Alex Sushi 20 år - 20 dager

SE ALLE ARRANGEMENTENE DU KAN DELTA PÅ LITT LENGER NED PÅ SIDEN

I oktober er det 20 år siden Alex Sushi åpnet dørene for første gang.

En sushi-bar med 24 plasser, hvor det var lov å røyke på 12 av dem. Det ble danset jenka rundt baren etter stengetid. Noen av gjestene spilte med visper fra kjøkkenet på kjeler og kopper, mens andre danset på flygelet, som eieren spilte på. Ordføreren serverte kaffe... og, ja, det ble servert fantastisk sushi! Kokker og servitører var en stor familie. I de 20 årene som har gått, er det blitt mere av noe, og litt mindre av noe annet. Vi er blitt litt strengere på åpningstiden og flygelet er flyttet ned i kjeller’n. 2 kokker er blitt til 20. 200m2 til 1100m2. Det har vært avholdt mer enn 250 konserter og events i kjeller’n, og det er sendt ut mer enn 500 000 sushi-bokser. I løpet av vår 20 år lange grenseløse jakt på de beste råvarer har vi blitt vesentlig mer kunnskapsrike, erfarne og kresne. Familien er vokst til 60 fantastiske medarbeidere

Så hva gjør vi når vi feirer 20 år?

Vi feirer selvfølgelig i 20 dager for at flest mulig skal få oppleve mest mulig! Vi har derfor spurt noen av våre gode venner gjennom alle disse årene om å være med i programmet. Vi nevner blant annet: Se programmet for flere detaljer, og dessverre - begrensninger hva gjelder antall. Det er førstemann til mæra som gjelder. Ingen av arrangementene bruker «hele huset» - så for deg som ønsker et «vanlig» Alex Sushi besøk, eller din vanlige take-away/catering, så er vi selvfølgelig åpne. Dog med innslag av litt mer musikk enn vanlig, et glass champagne ekstra, eller kanskje et glass champagne som forsvinner i løse luften. Så vi kommer nok til å spre litt ekstra glede til dere alle, men det føler vi oss trygge på at kommer til å bli satt pris på. Christopher Moestue med fokus på vin til sushi gjennom 20 år, Bjørn Eidsvåg med band, Gunhild Stordalen med gjester; fokus på mat, bærekraft og havets muligheter. Tidligere Nobu-sjefskokk Øyvind Næsheim byr på noen av sine spesialiteter. Magnus Grønneberg fra CC Cowboys kommer. Allsang på Alex med Hans Aaseth, langt over grensen. Alex Sushi à la Hellstrøm, en hilsen fra Lovund & Helgelandskysten. For ikke å snakke om “Helt i kjeller’n” (for de som vet hva det er).